Frissen Zalából

2021.09.12. 08:00

Premier utáni fogadást tartottak a Hevesi Sándor Színházban pénteken este

Pénteken mutatták be a Boeing, Boeing című vígjátékot a zalaegerszegi színházban dr. Besenczi Árpád igazgató rendezésében.

Arany Horváth Zsuzsa

Képünkön az előadás szponzora képviseletében Papp Gábor, középen a darab egyik főszereplője, Ecsedi Erzsébet, és Besenczi Árpád,

Forrás: Zalai Hírlap

Fotó: Arany Gábor

A bemutató után került sor az immár sokéves hagyományra visszatekintő premier utáni művész-közönség találkozóra, amely fogadás keretében valósul meg. Az igazgató-rendező köszöntőjében szólt a pandémiai miatti furcsa, kettős évad további előadásairól (még tart a 2020/2021-es évad, az új, 2021/2022-es novemberben kezdődik). Vigh László országgyűlési képviselő is kifejezte örömét, hogy ismét részesülhetünk a színházi előadások élményében, remélve, hogy minden néző visszatér a közönség soraiba.

Képünkön az előadás szponzora képviseletében Papp Gábor, középen a darab egyik főszereplője, Ecsedi Erzsébet, és Besenczi Árpád,
Fotó: Arany Gábor / Zalai Hírlap

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában