Frissen Zalából

2021.09.06. 15:00

Három nap, kilenc koncert Zalaegerszegen

Három nap alatt kilenc előadó lépett fel azon a nagyszabású eseménysorozaton, amit az egészségügyi veszélyhelyzeti korlátozó intézkedések miatt elmaradt Vadpörkölt- és Borfesztivál zenei programjainak pótlására tartottak a sportcsarnokban.

Gyuricza Ferenc

Pénteken a Mörk, az Esti Kornél és a legutóbbi albumával egy groove-os, modernebb hangzást felvállaló Hooligans adott koncertet, szombaton a New Level Empire, a Blahalouisiana, valamint a gitáros Szabó Tibor távolléte miatt kisegítő zenésszel érkezett Magna Cum Laude zenélt, míg vasárnap a Nagykanizsáról indult, de országos hírnévvel rendelkező Tales Of Evening kezdett.

Mező Misi, a Magna Cum Laude frontembere Fotó: Gyuricza Ferenc

Közvetlenül utánuk Deák Bill Gyula, zárásként pedig – már lapzártánk idején -a Kowalsky meg a Vega következett. A zárónapi program is okozott meglepetést, hiszen a Tales Of Evening-ből alig néhány napja vált ki a zenekar alapító dobosa, Pálosi Róbert, így a szimfonikus metált játszó zalai csapat is új felállásban mutatkozott be.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában