amatőr színjátszó csoportok

2021.07.22. 09:00

Pajtaszínházi találkozó Kehidakustányban

Pajtaszínházi találkozót szervez a megyében működő amatőr színjátszó csoportok részére a Nemzeti Művelődési Intézet Zala Megyei Igazgatósága és Kehidakustány önkormányzata. A rendezvényre augusztus 7-én, 14 órai kezdettel kerül sor a Mariska udvarban.

Gyuricza Ferenc

Minderről Matyasovszky Margit, a Nemzeti Művelődési Intézet Zala megyei igazgatója tájékoztatta lapunkat. Elmondta: az I. Zala Megyei Pajtaszínház Találkozót – amit hagyományteremtő rendezvénynek szánnak – meghívásos szakmai műhelybeszélgetéssel kötik össze, ezen a csoportok vezetői vehetnek részt. A színjátszó bemutatók 14 órakor kezdődnek. A találkozóra jogtiszta előadással nevezhetnek az érdeklődők, jelentkezni Kása Andrea módszertani referensnél lehet. Az előadással járó esetleges jogdíjat a fellépő csoportoknak kell viselniük. További feltétel, hogy a bemutatni szánt darabnak minimum 10, maximum 30 percesnek kell lennie. A találkozón népi tárgyalkotók, s a helyi termelők részére bemutatkozási és értékesítési lehetőséget biztosítanak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában