díjazott alkotások

2021.02.06. 10:00

Online kiállítás nyílik a VII. Pannonia Reflections legjobb fotóiból

Február 8-án, a szlovén kultúra napján válik elérhetővé az az online kiállítás, amelynek képeit a kelet-közép-európai térség egyik legrangosabb fotóművészeti pályázata, a VII. Pannonia Reflections díjazott alkotásaiból válogatják össze.

Gyuricza Ferenc

Fotó: Kerekes István

Február 8-án, a szlovén kultúra napján válik elérhetővé az az online kiállítás, amelynek képeit a kelet-közép-európai térség egyik legrangosabb fotóművészeti pályázata, a VII. Pannonia Reflections díjazott alkotásaiból válogatják össze. A Fotografska Zveza Slovenia és a Fotografsko Drustvo Pannonia által szervezett fotóművészeti pályázatra több mint hatvan országból 393 fotográfus küldte be képeit. Magyarországról 34 alkotó nevezett, közülük többeket is díjaztak. A virtuális kiállítás hétfőn 21 órától látható a lendvai Galéria és Múzeum honlapján és közösségi média oldalán, valamint a Fotografsko Drustvo Pannonia internetes platformjain. A fenti alkotás, Kerekes István Máramarosi esküvő című, FIAP-bronzmedállal díjazott képe is látható a kiállításon.

Fotó: Kerekes István

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában