kettős szerzői est

2020.10.12. 13:00

Saját dalait mutatta be Zalaegerszegen Polgár Péter és Takáts Eszter

Kettős szerzői estet tartottak pénteken a PopUp Underground klubban, előbb Polgár Péter, majd Takáts Eszter dalai szólaltak meg. Volt közös produkció is, a gitáros-dalszerző Polgár számainak többségét Takáts Eszter énekelte.

Gyuricza Ferenc

Polgár Péter gitáros (balról) és az énekes Takáts Eszter kísérőzenészeikkel a PopUp Underground színpadán

Forrás: Zalai Hírlap

Fotó: Gyuricza Ferenc

A Polgár-féle blokkban annak a műsornak láthatta rövidített kivonatát a közönség, amelyet év elején a Városi Hangverseny- és Kiállítóteremben mutattak be. Takáts Eszter három instrumentális szerzemény után csatlakozott a zenészekhez.

Polgár Péter gitáros (balról) és az énekes Takáts Eszter kísérőzenészeikkel a PopUp Underground színpadán Fotó: Gyuricza Ferenc / Zalai Hírlap

A második blokkban az énekesnő saját dalait s a közelmúltban alakult MoJazzter elnevezésű formáció néhány számát játszották el, ezt már Polgár Péter nélkül, akit Salamon Attila váltott a gitáros posztján. A műsorban Radics Igor dobos, Monostori János billentyűs, Koller László basszusgitáros és Márton Zsuzsanna fuvolista működött közre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában