előadás

2020.06.22. 12:00

Akusztikus blues, duóban Zalaegerszegen is

Pénteken este a zalaegerszegi Díszpinty Gasztro Bár teraszán, míg másnap a körmendi Trummerikum Klubban lépett fel a Dos Diavolos nevű tavaly alakult formáció.

Gyuricza Ferenc

Ganxsta Zolee (balról) és Takács Vilmos Vilkó Fotó: Gyuricza

Az együttest Ganxsta Zolee és a zalaegerszegi születésű gitáros, Takács Vilmos, alias Vilkó alkotja. Műsorukban főleg blues klasszikusok, valamint rock- és punkzenei szerzemények akusztikus átiratai kapnak helyet. A duó egyik érdekessége, hogy az elsősorban rapperként ismert Ganxsta nemcsak énekel, hanem gitáron is játszik.

A mintegy másfél órás programok kapcsán Vilkó elmondta: a projekt létrehozása az ő ötlete volt, egyik egyszálgitáros estjére meghívta közreműködő fellépőnek Zolit, ebből az alkalmi együttműködésből alakult ki aztán a Dos Diavolos, amellyel elsősorban kocsmai, szórakozóhelyi fellépéseket kívánnak vállalni fő zenekaruk, a Ganxsta Zolee és a Kartel koncertjei közti szabadidejükben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában