Izgalmas darabok várnak

2019.06.17. 07:00

A Kanizsai Nyári Színház sorozata újra a HSMK-ban tekinthető meg

A népszerű Kanizsai Nyári Színház sorozatát az előző évek hagyományait követve ismét a HSMK színháztermében tartják meg.

Benedek Bálint

Az első darabot június 19-én (szerda) 19 órai kezdettel tartják, ahol Scarnacci–Tarabusi: Kaviár és lencse című vígjátékát nézheti meg a közönség a Pesti Művész Színház előadásában. A publikum a főbb szerepekben láthatja többek között Várkonyi Andrást, Sáfár Anikót, Czető Rolandot és Harsányi Gábort.

A szórakoztató vígjáték a gyors meggazdagodás lehetőségéről, a szegénység helyzeteiről, valamint a páratlan emberi leleményességről szól. A következő előadásra azonban még a nyár végéig várnia kell az érdeklődőknek. Ekkor, vagyis augusztus 29-én (csütörtök) 19 órától Michael Cooney: Nicsak, ki lakik itt! című játékát láthatja a közönség, a Bánfalvy Stúdió művészeinek, sokak mellett Gesztesi Károlynak és Bugár Annának a főszereplésével.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában