Az elmúlt időszak versenyei

2019.03.21. 07:00

Remekeltek a kanizsai versmondók

A Honvéd Kaszinó Városi Színpad, valamint a Mozaik Társulat tehetségei az elmúlt időszakban kitűnően szerepeltek különféle vers- és prózamondó versenyeken.

Benedek Bálint

Mindkét nagykanizsai csoport jól szerepelt a vasvári Improvizációs Fesztivál és Találkozó elődöntőjében. A négyfős csapatok feladatai között szerepelt egy versrészlet alternatív bemutatása, de volt szituációs gyakorlat is. A viadalon az első két helyet a dél-zalaiak szerezték meg, s továbbjutottak a március 30-ai gödöllői országos döntőbe.

A fővárosban rendezték meg a XI. Táltos Világ népmese- és népballada-előadói találkozót, melyen a városi színpad tehetségei remekeltek. Balogh Kristóf és Deme Viktória is arany minősítést szerzett. A József Attila XIII. Nemzetközi vers-, énekelt vers és prózamondó verseny tatabányai előválogatóján Micsinai Dominik és Fási Barnabás szerepelt kiválóan, ők április 11. és 13. között a tatabányai döntőben is a zsűri elé léphetnek. A csoportokat és az egyéni indulókat Nikolics Zsanna, Pávlicz Erika és Fási Barnabás készítette fel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában