„Szomorú a nyárfaerdő”

2018.11.12. 11:00

Zajos sikert aratott a Tüttő János Nótaklub hagyományos gálaestje Nagykanizsán

„Szomorú a nyárfaerdő” címmel került sor szombat este a Tüttő János Nótaklub hagyományos, 15. gálaestjére a Hevesi Sándor Művelődési Központban.

Horváth-Balogh Attila

Major Lajos a serleggel. A tüttősök az önkormányzat támogatásának köszönhetően új ruhában állhattak színpadra Fotó: Gergely Szilárd/Zalai Hírlap

A nótaklub tagjai ezúttal is kitettek magukért: az általuk előadott körülbelül 70 dallal, magyar nótával, operettrészlettel zajos sikert arattak a HSMK színháztermét csordultig megtöltő közönség körében, melynek soraiban helyet foglalt Cseresnyés Péter miniszterhelyettes, országgyűlési képviselő és Dénes Sándor polgármester is.

Major Lajos a serleggel. A tüttősök az önkormányzat támogatásának
köszönhetően új ruhában állhattak színpadra Fotó: Gergely Szilárd/Zalai Hírlap

A Tüttő János Nótaklub nótázóit ismét a Liszt Ferenc-díjas Szalai Antal és világhírű zenekara kísérte. A koncert fényét két vendégfellépő emelte: Benedekffy Katalin operaénekes, primadonna és Nógrádi Tóth István, a Magyar Nótaszerzők és Énekesek Országos Egyesületének elnöke. Utóbbi a 18 éve végzett kimagasló kulturális munkát elismerve serleget adott át a nótaklub vezetőjének, Major Lajosnak, s rajta keresztül a csapat minden tagjának.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában