a héten nyílik

2018.05.09. 13:00

Tanulom a természetet – Fotók az egerszegi múzeumban

Az olajipari múzeumban természetfotók várják az érdeklődőket május 10-én 15 órától.

zh

Zalacsébet elhagyva, a folyón átvezető töltésen, először a Zala hídján kell áthaladni. Képünkön, a Zala a salomvári híd alatt. A falu a Felső- Zala-völgy szélén fekszik, s a folyó adott természetes védelmet az alapító Salamon-család várának, valamint a köré települt falunak. Az egykori Harkály birtokot Salamon mester kapta szolgálataiért II. Endre királytól, akinek a fiait megmentette Gertrúd királyné meggyilkolásakor

A Papp Simon Népfőiskola Tagozatot működtető Magyar Olaj- és Gázipari Múzeumban (MOGIM) Pölczman Péter fotográfus, az Esztergomi Art Fotográfiai Stúdió tagja „Tanulom a természetet” című, június 10-ig látható kiállítását május 10-én (csütörtök) 15 órakor nyitják meg a múzeum szabadtéri kiállítása bemutatótermében. A kulturális műsor keretében fellép a gellénházi Vajda József Népdalkör Egyesület, a vendégeket Tóth János, a múzeum igazgatója köszönti, a kiállítást dr. Kostyál László művészettörténész nyitja meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában