Rendezvény

2018.03.27. 16:40

A József Attila versmondó verseny területi fordulóját tartották Lentiben

Lentiben is megtartották a József Attila megyei versmondó verseny területi fordulóját a városi könyvtárban.

Korosa Titanilla

A képen a szavalóverseny résztvevői Fotó: Városi Könyvtár Lenti

A rendezvényre helyi Arany János és Vörösmarty Mihály Általános Iskolákból, valamint a lovászi és a rédicsi intézményekből érkeztek szavalók. A zsűri elnöke Cselényi Jenőné, a pákai Öveges József Általános Iskola magyar-könyvtár szakos tanára, Bíróné Grunner Ágnes, a Móricz – iskola pedagógusa, valamint Német-Baksa Judit, a könyvtár igazgatója voltak.

A képen a szavalóverseny résztvevői Fotó: Városi Könyvtár Lenti

Az 5-6. osztályosok közül első lett Peszleg Viola (Vörösmarty Mihály Általános Iskola), második Vadas Lúcia (Vörösmarty Mihály Általános Iskola) és Sánta Laura (Vörösmarty Mihály Általános Iskola), a harmadik pedig Steiner Joakim (Arany János Általános Iskola és AMI).

A 7-8. évfolyamosok közt első helyen végzett Lukács Anna Dorottya (Vörösmarty Mihály Általános Iskola), a második helyen pedig Tüske Hanna (Móra Ferenc Általános Iskola, Rédics) és Drávecz Tamás (Buda Ernő Körzeti Általános Iskola, Lovászi) osztoztak.

A megyei fordulóba Peszleg Viola, Vadas Lúcia, Sánta Laura és Lukács Anna Dorottya jutottak be.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában