Ünnepi filmek

2017.12.24. 14:22

Mit néz Zala megye karácsonykor?

Mindenkinek megvan az a különleges mozifilm, ami számára egyet jelent a karácsonnyal.

Elekes Gergő

„Nincs karácsony Kevin nélkül!” – hangzik a televízióban a mára már szállóigévé vált mondás, ám mégis sokan vannak, akik falra tudnának másznak a kis szőke fiú és az őt üldöző balfék betörők kalandjainak sokadszori ismétlésétől.

Van, aki nem tud meglenni Kevin nélkül, neki mutatjuk a legjobb jeleneteket:

 

 

Egyesek, ha már a szeretet ünnepéről van szó, olyan mozgóképeket részesítenek előnyben, melyek magához a vidámsághoz, a könnyed pillanatokhoz köthetőek, melyek az egész család számára kellemes kikapcsolódást nyújtanak a finom karácsonyi vacsora után és az ajándékozás után, legyen szó vígjátékokról vagy épp animációs filmekről.

Karácsonykor ünnepeljük a Megváltó Jézus Krisztus születését, melyről az álomgyár is számos filmet készített az évek során. Ezek közül több kultikus státuszba is került, így szinte biztos, hogy december 24-25-26 környékén a Zala megyei nézők is kötelező programként láthatják Catherine Hardwicke A születés című alkotását.

Nem feledkezhetünk meg azonban az akció és az adrenalin szerelmeseiről sem, hisz rengetegen vannak, akik John McClane (Die Hard-sorozat) kalandjaival tudják a legjobban levezetni az ünnep körül felgyülemlett feszültséget.

Kíváncsiak lennénk Zala megye karácsonyi filmes szokásaira! Önök mit néznek majd?

[eweb-voting id="2233069"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában