Nagykanizsa és Európa jövőjéről is döntenek a demokrácia ünnepén a választók

2024.06.09. 16:22

Cseresnyés Péter: Európa biztonsága a kormánypárti képviselőkkel biztosított

Nagykanizsán pontban 15 órakor a Rozgonyi-iskolában kialakított szavazóhelyiségbe érkezett Cseresnyés Péter országgyűlési képviselő, feleségével Cseresnyésné Nagy Líviával.

Benedek Bálint

Cseresnyésné Nagy Lívia és Cseresnyés Péter a Rozgonyi-iskolában döntött a város további sorsáról is

Fotó: Gergely Szilárd

Mint ma Nagykanizsán szinte az összes szavazókörben, úgy itt is nagyon sokan jelentek meg, hogy voksoljanak a helyi önkormányzati, nemzetiségi önkormányzati és európai parlamenti választásokon.

- Nagy nap van ma, a demokrácia ünnepe, hiszen többek között a város jövőjéről is dönthetünk - mondta Cseresnyés Péter. - Nagykanizsán az elmúlt négy és fél év a megállás időszaka volt. Miután a baloldali frakciótöbbség tulajdonképpen nem tett semmit sem a város fejlődéséért. Arról döntünk, hogy a város a kormánnyal együttműködve léphessen előre vagy a fejlődés ugyanúgy megáll, mint ahogyan az az elmúlt ciklusban történt.

Cseresnyés Péter szerint, aki a Fidesz-KDNP listájára szavaz, a békére szavaz
Fotó: Gergely Szilárd

Cseresnyés Péter hozzátette: a másik európai parlamenti választás ugyanolyan fontos, hiszen a békéről döntenek a szavazók. Ha utóbbi mellé teszik le a voksot, akkor a Fidesz-KDNP listájára kell szavazni. Minél több képviselőt küldenek Brüsszelbe annál biztosabb, hogy Európa nem sodródik egy újabb háborúban.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában