Fölényes győzelmet aratott a Fidesz Zalaegerszegen

2024.06.09. 23:49

Balaicz Zoltán az eddigi legjobb eredményét érte el a 2024-es önkormányzati választáson

A rendszerváltás óta megtartott önkormányzati választások történetében Balaicz Zoltán, a Fidesz-KDNP zalaegerszegi polgármesterjelöltje közel 74 százalékkal a legjobb eredményt érte el a 2024. évi önkormányzati választásokon.

Antal Lívia

Gecse Péter, Vigh László, Balaicz Zoltán és Bali Zoltán az eredményvárón

Fotó: Pezzetta Umberto

Ezt Bali Zoltán kampányfőnök jelentette be este 11 óra után a Fidesz-irodában, hozzátéve azt, hogy ha a feldolgozottság hátralévő időszakában megelőzi az előtte állót, akkor Balaicz Zoltán éri el a legjobb eredményt a megyei jogú városok között Magyarországon. Közölte továbbá azt, hogy 2006 óta mindig minden választókerületet megnyer a Fidesz-KDNP zalaegerszegi szervezete, és ez ezúttal is így van. 2024-ben mind a 12 választókerületben fölényes győzelmet arattak.

Balaicz Zoltán polgármester köszönetét kifejezve arról beszélt, hogy egy kiváló csapattal dolgoztak együtt. Egységet és stabilitást mutattak, „és mind a 12-en fényes győzelmet arattunk”.

– Annyit tudunk ígérni, hogy ezután is, a következő öt esztendőben is a legnagyobb alázattal, szerénységgel és munkával fogjuk szolgálni szeretett szülővárosunkat, Zalaegerszeget – hangsúlyozta Balaicz Zoltán.

Vigh László, Zala vármegye I. számú választókerületének országgyűlési képviselője gratulált a nagyarányú győzelemhez, és megköszönte a segítőknek, a támogatóknak, aláírásgyűjtőknek, hogy hozzájárultak ehhez a szép eredményhez.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában