Marad Zalaegerszeg polgármestere

2024.06.10. 14:36

Balaicz Zoltán a felelősség jegyében dolgozik a jövőben is

Balaicz Zoltán vasárnap 73 százalékos többségi eredménnyel lett Zalaegerszeg polgármestere, mely szám választásról választásra növekszik, jelezve, a zalaegerszegiek elégedettek a munkájával.

Arany Horváth Zsuzsa

Balaicz Zoltán és Vigh László országgyűlési képviselő a Fidesz-KDNP eredményváróján

Fotó: Seres Péter

A polgármester a zaol.hu-n keresztül is gratulált minden nyertesnek, bármilyen pártszínekben is indult. Nagyra értékeli, hogy a városban a politikai szereplők a kölcsönös tisztelet jegyében készek az együttműködésre Zalaegerszegért. Hangsúlyozta, a választási eredmény a városfejlesztési sikereknek és az országos feszültséget távol tartó korrekt párbeszédnek köszönhető, ami őt arra kötelezi, hogy minden zalaegerszegi lakos polgármestere legyen, e felelősség jegyében dolgozik a jövőben is. Tisztában van vele és örül annak, hogy helyben számít az ember, az egyéniség, a pártpreferencián túl fontos a személyes teljesítmény, ez ad respektet és bizalmat a jövőre nézve. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában