Új kerítés a kis vizslaparki játszótér körül

2024.05.24. 18:04

Vidám forgataggal készülnek a városi gyereknapra Zalaegerszegen

Bár teljes egészében megszépült a nyolc hektáros Vizslapark a TOP-os projektnek köszönhetően, a tavaly lezárult beruházásból kimaradt a szabadidős park kisebbik részén a játszótér kerítésének cseréje. Ezt idén saját forrásból pótolta az önkormányzat, tájékoztatott Bali Zolán alpolgármester a helyszínen pénteken.

Mozsár Eszter

Fazekas Györgyi és Bali Zoltán a játszótér megújult kerítése mellett

Fotó: Pezzetta Umberto

A településrész önkormányzati képviselője hozzátette, minden évben igyekeznek modernizálni a létesítményt, s idén a költségvetésből jutott a korábbi, fából készült, 120 méteres elkorhadt kerítés cseréjére. Mostantól stabilabb, az időjárási elemeknek ellenállóbb betonalapzatú, fémkerítés zárja körül a kisgyermekek játszó birodalmát, ahova egyébként egy új elem, egy kétszemélyes lengőhinta is került.

Fazekas Györgyi beruházási és városüzemeltetési szakreferens hozzátette, egyre több család veszi birtokba a területet, szívesen hozzák ide gyermekiket, köszönhetően a közeli vendéglátó egységnek és vizesblokknak is.

A sajtótájékoztatón végül elhangzott, a városi gyermeknapra mindenkit várnak szeretettel 10 órától 18 óráig, a részletes program a Keresztury VMK honlapján található. Bíznak a jó időben, csak szélsőséges időjárás esetén fújják le a rendezvényt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában