Mátrix Projekt

2024.06.16. 21:00

Online prevenciós rejtvénypályázatot indít a zalai rendőrség időseknek

A Mátrix Projekt keretében hirdetett a szépkorúak részére online prevenciós rejtvénypályázatot a Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság. A 4. feladványunk megfejtéseit a labirintusból kijutva kapja meg.

Zaol.hu

Forrás: Rendőrség

A rendőrség közlése szerint, az online térben elkövetett csalások, a telefonos átverések napjaink legjellemzőbb bűncselekmény típusává váltak, ezért fontos, hogy jól gondoljuk meg mielőtt bármilyen mesésnek tűnő ajánlatba belevágunk. A Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Alosztályának munkatársai ezt a gondolkodást szeretnék előtérbe helyezni az idős emberek körében is.

Az online prevenciós rejtvénypályázat során havonta egyszer teszünk közzé egy-egy feladványt. A megfejtést 2024. november 10-én 23 óra 59 percig e-mailben küldjék el a [email protected] címre nevükkel, telefonos elérhetőségükkel és a feladvány sorszámával együtt. Aki több rejtvény helyes megfejtését is beküldi növeli nyerési esélyeit.

Az agytornán bárki részt vehet, aki betöltötte a 65. életévét, vagy már nyugdíjas. Az öt vásárlási utalvány szerencsés nyertesét a helyes megfejtést beküldők közül sorsoljuk ki 2024. november 13-án.

A 4. feladványunk három részből áll. Fejtse meg mindegyik keresztrejtvényt, jusson ki a labirintusból, és küldje be a helyes megfejtéseket!

Olvasson a jelekből, ne dőljön be a csalóknak!

Az online térben elkövetett csalások megelőzésével kapcsolatban további hasznos információkat, aktualitásokat, tanácsokat a KiberPajzs oldalán talál.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában