Főzőverseny, kitüntetések átadása, szórakoztató programok

2024.05.20. 18:30

Polgárőr nap Vasboldogasszonyban

Vasboldogasszonyban kétnapos polgárőr napot tartottak, amit többek között főzőversennyel, drónbemutatóval, valamint kulturális műsorral színesítettek szombaton.

Antal Lívia

A polgárőrnapon kitüntetéseket adtak át (b-j): Németh Zsolt, Vasboldogasszony polgármestere, id. Osváth Károly helyi polgárőr, Nagy János, a vasboldogasszonyi polgárőrség elnöke, Gaál Sándor helyi polgárőr, valamint Donáczi Dezső, a ZVPSZ zalaegerszegi járási koordinátora és közlekedési szakreferense

Forrás: Vasboldogasszony önkormányzata

A Vasboldogasszonyi Polgárőr Egyesület a Magyar Falu Programon nyert támogatást a rendezvény megvalósítására, amely péntek este Fáraó koncerttel kezdődött a helyi lakosok számára ingyenes belépővel.

– Polgárőr egyesületünk tagjai fontos szerepet töltenek be településünk életében, mindenhol ott vannak, a rendezvények biztosítása mellett a falu és a lakosság közbiztonsága érdekében is sokat tesznek – mondta el Németh Zsolt, Vasboldogasszony polgármestere. – A polgárőr napon a köszönet jeleként kitüntetéseket adtunk át id. Osváth Károlynak, az egyesület legidősebb tagjának és Gaál Sándornak, az egyesület legaktívabb tagjának. Reméljük, hogy példájuk láttán minél több fiatal csatlakozik majd a polgárőr egyesületünkhöz.

A főzőverseny eredményhirdetésén: (b-j): Kispál József, a pókaszepetki polgárőrség elnöke, Donáczi Dezső, a ZVPSZ zalaegerszegi járási koordinátora és közlekedési szakreferense, Osváthné Korcz Mária, Gősfa, Németh Zsolt, Vasboldogasszony polgármestere, Laska István vasboldogasszonyi polgárőr, Nagy János, a vasboldogasszonyi polgárőrség elnöke és Hári János nagypáli polgárőr
Fotó: Antal Lívia

A polgárőr napon a programokat úgy állították össze, hogy azokban mindenki megtalálja a nekik tetszőt. A rendezvény arról is szólt, hogy a lakosság ismerje meg a polgárőrség tevékenységét, így volt drónbemutató a Pókaszepetk és Környéke Polgárőr Egyesület jóvoltából. A Botfa Városrészi Polgárőr Egyesület pedig mobil KRESZ-parkot állított fel a gyerekek számára.

A rendezvényen kihirdették a főzőverseny eredményét. Harmadik helyen végzett a Vasboldogasszonyért Egyesület, második lett a Vasboldogasszonyi Polgárőr Egyesület, az első helyet pedig a Nagypáli Polgárőr Egyesület szerezte meg. Jutalmul ajándékcsomagot vehettek át. Szintén ajándékcsomaggal köszönték meg Gősfa főzőcsapatának, a Pókaszepetk és Környéke Polgárőr Egyesületnek, valamint a Zala Vármegyei Polgárőr Szövetség (ZVPSZ) Zalaegerszegi Járásának részvételét a programban.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában