Kihívás napja 2024

2024.05.30. 13:23

Pacsa is megmozdult

Pacsa is nevezett a Kihívás napja 2024. Magyarország Legsportosabb Települése cím elnyeréséért meghirdetett országos akcióhoz.

Záró flashmob a könyvtár mellett a József Attila utcán

Fotó: ZH

Az eseményről Bokor Ferencné főszervező küldött beszámolót. Ebből kitűnik, hogy az általa Szalainé Gájer Bernadett közreműködésével összeállított gyakorlatokkal május 29-én, szerdán több helyszínen sportoltak, zenére gimnasztikáztak. Az óvoda, az általános iskola, az önkormányzati hivatal, a Deák Ferenc és Szent István téri üzletek, a Jakab Kft., a Városszépítő Egyesület, a Nyugdíjas Klub, a Mozgás Stúdió, az utcán közlekedők, vásárlók, nézelődők, családok, a 2 éves kisgyermektől a 80 év feletti idős korosztályig sokan együtt mozogtak velük. A Kihívás napját este közös, zenés flashmobbal zárták, hiszen „Egy kicsi mozgás mindenkinek kell!” 

Elmondhatjuk, hogy ezen a napon igazán sportos település lettünk, és reméljük többen kedvet kaptak a mindennapi testmozgáshoz, köszönjük a részvételt mindenkinek, fogalmazott Bokor Ferencné.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában