Motorshow, quad bemutató

2024.05.19. 19:00

Nemzetközi motoros nap Rédicsen

Több mint 200 motoros érkezett a helyi Motoros Baráti Kör által szervezett nemzetközi találkozóra, melyen motorszentelés és látványos motoros show is színesítette a programot.

Korosa Titanilla

Quadosok is tartottak bemutatót

Fotó: Korosa Titanilla

A szervezők részéről Vörös Attila elmondta, hogy immár a harmadik motoros találkozót tartották pünkösdvasárnap, évről évre bővül a résztvevők köre, idén 50-70 résztvevővel többen csatlakoztak az előző évhez képest. Széles körben sikerült megszólítani a környékbeli és távolabbi motorosok közösségét, érkeztek résztvevők a szlovén Lendváról, Ausztriából és Horvátországból, megérkeztek a baráti quadosok Nagykanizsáról és más településekről is, hiszen a rédicsiek több motoros klubbal, társasággal kapcsolatot ápolnak és részt vesznek egymás eseményein.

A programban szerepelt túra Tornyiszentmiklós és Lendva érintésével, a járműveket Pete Polgár Máté plébános szentelte meg, értékelték a legszebb járműveket is, a fő attrakció pedig Herczeg Balázs, Mókus látványos motoros bemutatója volt. A Kapuvári Motorsport, illetve a Balkán Power Sport motorszerviz jóvoltából quad bemutató is várta a közönséget, illetve az érdeklődők kipróbálhatták a járműveket.

Tervezik a rendezvény megismétlését a szervezők, akár egész napos, kibővített programmal.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában