Rekordrészvétel

2024.05.26. 17:00

Nagybakónakot és Újudvart fedezték fel a forrástúrán

Nagybakónakon immár nyolcadik alkalommal rendezték meg nemrégiben a Bakónaki Forrástúrát, melyet Cseresnyés Péter országgyűlési képviselő nyitott meg a sportpályán.

Benedek Bálint

Forrás: ZH

A forrástúrán résztvevő 45 csapat, 310 túrázója 10 kilométeres kirándulás keretében járta be Nagybakónak és a szomszédos Újudvar festői részeit, az út során pedig 7 állomásponton logikai és ügyességi feladatokat kellett teljesíteniük. A túra utolsó állomása az Árpád-forrás volt, ahol meleg étellel kínálták a résztvevőket. A szervező nagybakónaki lelkes közösség szerint rekord született, ugyanis a túrák eddigi története során ennyien még sosem indultak az eseményen.

Forrás: ZH

A feladatok során legtöbb pontot szerzett csapatok kerültek a dobogóra, az első három helyezett értékes ajándékcsomagot nyert. Eredmények: 1. Fiatal, dinamikus és sikertelen (Nagyrécse/Nagykanizsa) 2. Fehéregerek (Nagybakónak) 3. Lázárék (Nagybakónak/Nagykanizsa).

Forrás: ZH

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában