A Vakok és Gyengénlátók Zala Vármegyei Egyesületének programja

2024.05.22. 19:00

Közösségi sportélmények

Benedek Bálint

Balogh László polgármester (jobbról) és Choma Balázs, a Vakok és Gyengénlátók Zala Vármegyei Egyesületének elnöke sakkozik

Fotó: Szakony Attila

A Vakok és Gyengénlátók Zala Vármegyei Egyesülete a nagykanizsai Csónakázó-tónál szervezte meg sportnapját, melyen Balogh László polgármester köszöntötte a résztvevőket. Beszédében elmondta: a sport a harmonikus életkeresés és közösségi létezés, az önmagunk elfogadása és a másik tisztelte nagy egyvelegének kifejeződése. Ebben megélhetik a teljességet, a harmóniát, az emberi élet szépségét önmagukban és együtt, közösen is. Choma Balázs, a Vakok és Gyengénlátók Zala Vármegyei Egyesületének elnöke pedig a közösségi élmény fontosságára és az összetartásra hívta fel a rendezvényen megjelent közel 50 fő figyelmét. A sortársaik sakkban, dominóban és lengőtekében mérhették össze tudásukat, sőt egy nagy sétát is tehettek a tó körül mintegy 5 kilométert teljesítve. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában