Rendezvény

2024.05.24. 10:30

Fergeteges gyereknap és légiparádé a kiskanizsai reptéren

Szeretettel várjuk a családokat gyermeknapi rendezvényünkre, ami május 25-én a Legendák a levegőben programjával egy időben kerül megrendezésre a kiskanizsai repülőtéren – mondta Bata Hajnalka és Szabó Szilárd, a szervező NagyON Kanizsa Egyesület két tagja, akik sajtótájékoztató keretében ismertették a részletes programot.

Pásztor András

Bata Hajnalka és Szabó Szilárd ismertette a részletes programot

Fotó: Pásztor András

A Legendák a levegőben csapata bő másfél évtizede járja az országot, most első alkalommal a kiskanizsai reptéren landolnak. Szervezésükben szombaton és vasárnap családi sétarepülő hétvége és honvédelmi sportágbemutató lesz a kiskanizsai reptéren. Érkeznek a Magyar Honvédség vadászpilótákat képző alaptípusú repülőgépei, melyek különleges és látványos bemutatókkal kedveskednek, emellett egész hétvégén 10 órától napnyugtáig lehet műrepülni, élményrepülni, és sétarepülni merevszárnyú gépekkel és helikopterrel is.

- Mindkét napon a kiskanizsai reptérre látogat a gyerekek kedvence, Süsü, a tervek szerint repülővel érkezik és ajándékkal készül a legkisebbeknek – mondta Szabó Szilárd, aki jelezte: a rendezvény látogatása és a parkolás is díjmentes lesz.

A Legendák a levegőben csapatához társszervezőként csatlakozott a NagyON Kanizsa Egyesület, amely szombaton számos programmal kedveskedik a reptérre látogató családoknak.

- A szombati NagyON GYERMEKNAP-on arcfestés, csillámtetoválás, lufihajtogatás várja a gyerekeket, 16 órától egészen 21 óráig pedig ingyenesen használható az ugrálóvár és kipróbálható lesz a bungee jumping - sorolta Bata Hajnalka, aki hozzátette: a rendezvényen fellép a Katáng Zenekar, de lesz bűvészshow, este pedig látványos szikrashow zárja a műsort.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában