Önkormányzati választás

2024.05.24. 16:30

Az itt élők dönthessenek, vallja az EZE

Az összes megyeszékhelyi választókerületben indít civil jelöltet a június 9-i választáson az Együtt Zalaegerszegért Egyesület, és ehhez megkapták a szükséges felhatalmazást, támogatást a polgároktól.

Arany Gábor

Ezt jelentette be Major Zsolt, az egyesület elnöke a pénteki zalaegerszegi sajtótájékoztatóján. Mint mondta, jelöltjeik már járják a körzeteiket, tájékoztatják a választókat arról, hogy pártoktól független, lokálpatrióta civil szervezetként mit kívánnak tenni a városért, az itt élőkért. Fontos, hogy minél többen tudják meg, mit jelent az önkormányzatiság, a helyi önrendelkezés, miszerint az itt élők dönthessék el, milyen fejlesztésekre, beruházásokra van szükség a városban. Szeretnék elérni, hogy az ifjúság, a jövő nemzedéke nagyobb figyelmet, törődést kapjon, érezzék magukat zalaegerszegi polgárnak. Szólt arról is, hogy fontos az infrastruktúra-fejlesztés, javítani kell a településrészek összeköttetését, szükséges a belvárost tehermentesítő körgyűrű megépítése. Hatástanulmányok előzzék meg a beruházásokat, vizsgálják meg, hogy ezek miként befolyásolják hosszú távon a zalaegerszegiek életét, a környezet állapotát, emelte ki. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában