Minőségi szórakozás és közösségi élmény

2024.04.16. 15:30

Óriási szabadtéri bulival készül a NagyON Kanizsa Egyesület

Fergeteges bulira készül a NagyON Kanizsa Egyesület május elsején a Csónakázó-tónál. A részletekről a civil szervezet két tagja, Szabó Szilárd és Bata Hajnalka beszélt a minap a helyszínen.

Pásztor András

Szabó Szilárd és Bata Hajnalka adott tájékoztatást a május elsejei programról

Fotó: Pásztor András

Szabó Szilárd elmondta: egyesületük egyik kiemelt feladatának tekinti a minőségi szórakozás és a közösségi élmény kiteljesedését Kanizsán, ezért a tavalyi augusztus 20-i szabadtéri rendezvényük sikerén felbuzdulva, május elsejére is színvonalas programot állítottak össze.

– Sok pozitív visszajelzést kaptunk a tavaly augusztus 20-i rendezvénnyel kapcsolatban, ezért most egy újabb bulival szeretnénk megköszönni a kanizsaiak támogatását – fogalmazott Szabó Szilárd, aki hozzátette: bár volt némi fennakadás a közterület-használati engedély kiadása körül, de úgy tűnik, minden probléma elhárult a rendezvény lebonyolítása elől.

Bata Hajnalka elmondta: a Csónakázó-tónál lévő kisszínpad környékén már 15 órától várják a kanizsaiakat, ahol 15.30 órától a Gypo Circus lép fel, majd 17 órakor a Szan-Dia FSC tart látványos bemutatót. 18 órától a Boombatucada Ütőegyüttes műsora következik, majd 19 órától Dolly lép a színpadra, s adja elő legnagyobb slágereit. 20.15 órától az Új Babylon – Omega Tribute Zenekar ad koncertet, az estét pedig tűzijáték zárja.

A szervezők remélik, hogy minél többen kilátogatnak a Csónakázó-tóhoz, hogy részesei legyenek a fergeteges szabadtéri bulinak. Ugyanakkor a torlódások elkerülése érdekében arra kérik a kanizsaiakat, hogy aki teheti, egy kellemes séta keretében gyalog érkezzen a buli helyszínére.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában