Rántott sajt és csokinyuszi húsvétra

2024.04.02. 12:00

Megvendégelték a református szeretetotthon lakóit a Vándor Vigadóban

Rántott sajt volt a második fogás azon az ebéden, amit a Vándor Vigadó Panzió és Étteremben fogyasztottak el húsvét előtt a zalaegerszegi Mandulavirág Fogyatékossággal Élők Református Szeretetotthonának lakói.

Antal Lívia

A szeretetotthon lakói jó étvággyal fogyasztották el az ebédet

Fotó: Szalainé Huber Andrea

Bödör Károly, a vendéglátó egység tulajdonos-vezetője lelkén viseli az intézmény lakóinak sorsát, ennek köszönhető ez a meghívás is, mondta Szalainé Huber Andrea, a református szeretetotthon vezetője. A lakók többségének kedvence a rántott sajt, ezért esett rá a választás. A 25 fiatal bőven ihatott üdítőt is, s ünnepi alkalom révén csokoládényuszit kaptak ajándékba.

- Az étterem dolgozói, mint máskor is, nagyon kedvesek voltak, a fiatalok jól érezték magukat. Nagyon köszönjük nekik a mindenkori figyelmességet. Már többször ebédeltünk ott kedvezménnyel, a húsvéti ebéd költségét pedig teljes mértékben ők állták. Szentestére a karácsonyi ünnepi menüt szintén ők készítették. Az ebergényi hegyen található vendéglátó egység a tágas éttermével igazán ideális környezet. A fogyatékkal élő lakóink és ápoltjaink nyugodt helyen és friss levegőn lehetnek, gyönyörködhetnek a kilátásban. Legfőképpen kimozdulhatnak az intézményből, ezért is igyekszünk ilyen programokat szervezni számukra. Fagyizni is fel szoktunk járni. Legközelebb, április 8-án sütizni megyünk – ismertette a terveket a református szeretetotthon vezetője.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában