Új látogatási rend a Keszthelyi Kórházban

2024.04.17. 15:30

Hétköznapokon 17 és 18 óra között érkezhetnek a hozzátartozók

Új látogatási rend lép életbe csütörtöktől a Keszthelyi Kórházban, tájékoztatott az intézmény.

Péter B. Árpád

Az új látogatási rend április 18-ától hatályos a Keszthelyi Kórházban

Fotó: Keszthelyi Kórház

E szerint a fekvőbetegosztályokon hétköznapokon 17 és 18, hétvégén és ünnepnapokon 16 és 18 óra között fogadnak látogatókat. A rehabilitációs osztályokon hétfőtől péntekig 17-18, hétvégente pedig 10-12, illetve 16-18 óra között érkezhetnek családtagok, barátok. A kórház közlése szerint mindez az osztályvezető főorvossal történő egyeztetés szerint, egyedi elbírálás alapján módosulhat.

A Keszthelyi Kórház azt kéri az érkezőktől: csak akkor menjenek, ha egészségesek, s egy beteget egy időben maximum ketten-hárman keressenek fel. Az ápolókkal történő egyeztetés után a családtagok részt vehetnek például a betegek borotválásában, fürdetésében. A rend szerint 7 évesnél idősebbek léphetnek be a kórtermekbe, s ajánlott a kézfertőtlenítés mindenkinek.

A gyermekágyas részlegen az anyai étkezőben teszi lehetővé az intézmény a látogatást, osztályos járvány, vagy fertőző, elkülönített beteg esetén zsilipelés és egyedi látogatási rend szükséges.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában