Önnél is jelentkezik a probléma?

2024.03.05. 16:44

Világszerte összeomlott a Facebook és a Messenger is

Zaol.hu

Rengetegen panaszkodnak, hogy nem működik a Facebook. Kedd délután fél 5 körül számítógépen és telefonon is kidobta a bejelentkezett felhasználókat a közösségi oldal, ahová nem is tudnak visszajutni a pórul járt emberek. Aki az újbóli bejelentkezéssel próbálkozik, hibaüzenetet kap: "Sorry, something wet wrong".

Közben a Facebook üzenetküldő alkalmazásánál, a Messengernél is ugyanez a helyzet, illetve a Metához tartozó alkalmazásoknál is, tehát az Instagram sem működik jelenleg. Megoldást pedig a jelszóváltoztatás sem jelent. A problémát már több százezren jelezték, a fejlesztők bizonyára a hibát rövidesen helyrehozzák. Nincs más egyelőre, mint várni. 

Facebook-on közben az alábbi üzenet fogadja a felhasználókat: "A Facebook hamarosan ismét elérhető lesz. A Facebook karbantartás miatt átmenetileg nem érhető el, de pár percen belül helyreáll. Amíg vársz, tudj meg többet arról, hogy miért látod ezt az üzenetet. Köszönjük a türelmedet, míg fejlesztjük az oldalt."

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában