Nádkosarak és festett vágódeszkák készültek

2024.03.04. 11:17

Kézműves-foglalkozás Hagyárosböröndön

Nádkosarak és festett vágódeszkák készültek a Hagyárosböröndi Könyvtár szervezésében zajlott, február végi kézműves-foglalkozáson.

Antal Lívia

Nádkosarakat készítettek és vágódeszkákat dekoráltak ki a kézműves-foglalkozáson

Forrás: Hagyárosböröndi Könyvtár

– Nagy öröm számunkra, hogy a településen a kézművesszakkörök, illetve az évek óta hagyományosan megrendezett nyári alkotótáborok alkalmával már kialakult egy kisebb alkotó közösség. Ez a csoport komoly érdeklődést mutat az eseti és a rendszeres kézművesprogramok iránt – mondta el érdeklődésünkre Varga Katalin polgármester. – A könyvtár erre az igényre alapozva hirdette meg a nádkosár készítésének, valamint a fa vágódeszkák festésének, dekorálásának lehetőségét február utolsó napján. Az Imre Vanda által vezetett műhelymunka ismét jó hangulatban telt és szép eredménnyel zárult, amelyről az elkészült alkotások is tanúskodnak - emelte ki a polgármester.

A Hagyárosböröndi Könyvtár szervezésében a következő alkalomkor a húsvéti ünnepkörhöz kapcsolódóan tojás írókázással ismerkedhetnek az érdeklődők, akik húsvéti tojásokat festenek, és tojástartó kiskosarat is készítenek majd.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában