Közelebb hoznák az emberekhez a közéletet

2024.03.04. 16:30

A KÉVE is része a keszthelyi választási együttműködésnek

A Kisvárosunkért Érdekvédelmi Egyesület (KÉVE) is részese annak a keszthelyi választási együttműködésnek, amely dr. Tóth Gergely független polgármester-jelöltet támogatja a júniusi helyhatósági voksoláson.

Péter B. Árpád

A KÉVE is részese a keszthelyi együttműködésnek, b-j: Herold János alelnök, Rizsányi Zoltán és dr. Weller-Jakus Tamás elnök

Fotó: Péter B. Árpád

Erről is beszélt a piacon tartott sajtótájékoztatóján dr. Weller-Jakus Tamás, a KÉVE elnöke, kiemelve: az egyesület is része a dr. Tóth Gergelyt támogató pártok és civil szervezetek népes táborának, lapunk kérdésére pedig elárulta, két egyéni jelöltjük lesz ebben a csapatban. Egyikük, Rizsányi Zoltán informatikatanár, bölcsész-újságíró ma egy hévízi szálloda munkatársa.

Ő azt mondta, szeretné közelebb hozni az emberekhez a közéletet, ami „nem a kiábrándító országos politikát jelenti”, sokkal inkább azt akarja elérni: az itt élők ne legyenek érdektelenek a helyi ügyek iránt, s „lássák, tudják, beleszólásuk van a város életébe, mert nem a fejük felett basáskodnak”.

Rizsányi Zoltán tervei között szerepel az utak állapotának javítása, a KRESZ-park fejlesztésének folytatása, s felvetné a helyi buszközlekedés lehetőségét az 5. számú választókörzetben, mert itt sok idős ember él, és ez segítséget jelentene a mindennapjaikban. Ezzel kapcsolatban már a következő hónapokban szeretné felmérni az igényeket. Emellett szorgalmazza majd, hogy gyalogos vasúti átjáró épüljön a vitorlás kikötő és a Helikon szálló közötti területen.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában