VÁROSHÁZA

2024.02.12. 08:00

Pályázati felhívás önkormányzati ingatlanok bérbeadására

Zaol.hu

Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Önkormányzata a nemzeti vagyonról szóló 2011. évi CXCVI. törvény (Nvtv.), valamint az önkormányzat vagyonáról, a vagyongazdálkodás és vagyonhasznosítás szabályairól szóló 4/2013. (II.08.) önkormányzati rendelet (Vagyonrendelet) előírásai alapján nyilvános pályázati eljárás lefolytatásával 5 év meghatározott időre bérbe kívánja adni a Széchenyi tér 3-5. sz. alatti (Zalaegerszeg 3168/A/2 hrsz.) épület II. emeletén található, nem lakás célú (NLC) helyiségeket az alábbiak szerint:

A pályázati ajánlatokat „Önkormányzati ingatlanok bérbeadása, Széchenyi tér 3-5. sz. ingatlanok” jeligével ellátott, zárt borítékban lehet benyújtani.

A pályázati felhívás teljes szövege az önkormányzat hivatalos honlapján (www.zalaegerszeg.hu) a Hirdetmények, pályázatok rovat Pályázatok alrovata alatt elérhető.

Pályázati ajánlat beadásának határideje: 2024. február 29. (csütörtök) de. 10:00 óra

A pályázat benyújtásának módja, helye: Személyesen vagy postai úton ZMJV Polgármesteri Hivatal, Önkormányzati Osztály 8900 Zalaegerszeg, Kossuth u. 17-19.

A pályázattal kapcsolatosan érdeklődni, és a helyszíni megtekintésre időpontot egyeztetni ZMJV Polgármesteri Hivatal Önkormányzati Osztály Zsupanek Péter osztályvezetőnél 92/502-114 telefonszámon, vagy a [email protected] e-mail címen lehet.

Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Önkormányzata a pályázati felhívást az ajánlatok benyújtására meghatározott időpontig indokolás nélkül visszavonhatja, és az ajánlatok megismerését követően a pályázati eljárást eredménytelennek nyilváníthatja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában