Egyensúlyba hozza a testet és a lelket

2024.02.22. 15:00

Nyílt nap a Yumeiho masszázsterápiáról

A hosszú tél, a vele járó kevesebb testmozgás, a kevesebb kint tartózkodás és az ilyenkor jobban megterhelő monoton munkavégzés mind-mind rányomhatják bélyegüket testi-lelki egészségünkre. Mivel lassan itt a tavasz, ideje, hogy formába hozzuk magunkat. Testi és lelki erőnlétünk helyreállításában sokat segíthet a Yumeiho masszázsterápia, amelynek jótékony hatásairól masszázzsal egybekötött nyílt napot tartottak Dobronhegyen.

Antal Lívia

Lénárt Katalin és Molnár Róbert

Fotó: Antal Lívia

- A tavasz közeledte valóban remek alkalom arra, hogy többet mozogjunk, vagy épp testi-lelki egészségünkkel foglalkozzunk. Rengeteg dolgot választhatunk ehhez, a jógától kezdve a kerékpározáson át a masszázsokig, és a sort még hosszasan lehetne folytatni – mondta Molnár Róbert, Yumeiho masszázsterapeuta. - Egy a sok módszer közül az általam alkalmazott 1600 éves múltra visszatekintő ősi shaolin módszer, a Yumeiho masszázs, mely képes az életmódunkból adódó testi panaszokat, fájdalmakat megszüntetni. Megelőzés jelleggel is alkalmazható, mint egészségmegőrző módszer. Tíz éve foglalkozom ezzel a csodálatos technikával. Saját, illetve hazai és nemzetközi tapasztalatok alapján mondhatom, hogy kiválóan alkalmazható mozgásszervi, de akár belszervi problémákra. A Yumeiho masszázs nem tüneti kezelés, hanem egyénre szabott oki terápia. Minden esetben a teljes testet kezeljük, ami által beindulnak az öngyógyító folyamatok. Éppen ezért tökéletes választás, hogy tegyünk egészségünkért, mert ahogy Arthur Schopenhauer filozófus mondta: „Az egészség nem minden, de egészség nélkül minden semmi.”

A masszázs az izmok, ízületek lazítását szolgálja
Fotó: Antal Lívia

A Yumeiho masszázs alkalmazási területe igencsak széleskörű. A mozgásszervi problémák mellett maradva

eredményesen fejti hatását többek között gerincsérv vagy végtagokba sugárzó fájdalom esetén. Jótékony a migrénre, a szédülésre, a vérnyomás-problémákra, az emésztési panaszokra, a cukorbetegségre, az alvászavarokra és bizonyos esetekben a meddőségre is. Méregtelenít, és jótékonyan hat a nyirokrendszerre. Emellett gyorsítja a rehabilitációt, fokozza a teljesítőképességet, növeli az energiaszintet és harmonizálja a meridiánrendszert, ismertette a szakember.

- A Yumeiho masszázs terápiának köszönhetően olyan több évig fennálló fizikai panaszaim, derék-, illetve fejfájások, szűntek meg, amelyekre korábban más módszer nem nyújtott végleges megoldást – mondta érdeklődésünkre Lénárt Katalin, a nyílt nap egyik résztvevője. - Többször segített váratlanul jelentkező szédülés esetén és emésztőrendszeri problémámon is egy-egy Yumeiho kezelés, ahogy a gyerekek mozgásszervi fájdalmain, illetve felső légúti betegségből való felépülésüket is gyorsította. Nemcsak testi panaszok esetén volt hatásos, hanem lelki problémák esetén is segített egyensúlyba hozni magam.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában