Helyi közélet

2024.02.20. 09:30

Négy verseny a VI. Zala Tűzoltó Kupán

Az előzetes elképzelések szerint négy önálló versenyt foglal magába az a programsorozat, amit VI. Zala Tűzoltó Kupa elnevezéssel szerveznek meg zalai és veszprémi önkéntes egyesületek. Az első rendezvénynek május 25-én Lakhegy ad helyet.

Gyuricza Ferenc

A programsorozat második fordulóját június elsején Alsópáhokon tartják, majd június 29-én egy éjszakai verseny következik, aminek helyszíne a Veszprém vármegyei Csabrendek lesz. A 2024. évi Zala Tűzoltó Kupa július 13-án zárul Miháldon.

A versenysorozat részletei még kidolgozás alatt állnak, ám mint azt a főszervezők egyike, Kovács Zoltán lapunknak elmondta, már várják a résztvevők jelentkezését. Fontosnak tartotta megjegyezni, hogy bár a program a Zala Tűzoltó Kupa elnevezést viseli, a vármegyén kívüli területekről – akár az ország bármely pontjáról – nevezhetnek olyan működő egyesületek, amelyek szívesen megméretnék magukat egy nemzetközi szabványoknak megfelelő versenyen.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában