Érdemes időben gondoskodni a gyógyszerek beszerzéséről

2024.02.27. 14:30

Megszűnik az éjszakai gyógyszertári ügyelet Nagykanizsán

Március elsejével módosul a gyógyszertárak ügyeleti rendje Nagykanizsán – derült ki abból a tájékoztatóból, amit a megyei jogú város önkormányzata tett közzé a honlapján. A patikák a jelzett naptól csak 22.30 óráig szolgálják ki a pácienseiket.

Gyuricza Ferenc

A mindenkori ügyeletes gyógyszertár neve és címe a szokott módon a város honlapján, valamint az összes nagykanizsai patika bejáratánál elérhető lesz a jövőben is.

Forrás: Illusztráció / Shutterstock

Fotó: fizkes

Megszűnik az éjszakai gyógyszertári ügyelet Nagykanizsán. Az ügyeletes gyógyszertár március elsejét követően hétfőtől szombatig 20.00 és 22.30 óra között, vasárnaponként 19 órától 22.30-ig, míg ünnepnapokon 8 órától 22.30-ig fogadja a pácienseket. 22.30 óra után már csak Zalaegerszegen lesz elérhető a szolgáltatás, így egyben arra is kérik lakosságot, hogy időben gondoskodjanak gyógyszereik beszerzéséről. A tájékoztató arra is kitér, hogy a mindenkori ügyeletes gyógyszertár neve és címe a szokott módon a város honlapján, valamint az összes nagykanizsai patika bejáratánál elérhető lesz a jövőben is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában