VÁROSHÁZA

2024.02.26. 08:00

Eladó ingatlan a zalaegerszegi Kispest utcában

Zaol.hu

Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Önkormányzata nyilvános pályázat útján kívánja értékesíteni a Zalaegerszeg, Kispest utca 4983/66 hrsz-ú, 42.097 négyzetméter nagyságú, kivett közpark (Szent Kristóf liget) megnevezésű ingatlanból a pályázati felhíváshoz csatolt változási vázrajz szerint kialakuló Zalaegerszeg 4983/92 hrsz-ú, 1.284 m2 nagyságú ingatlant (továbbiakban: ingatlan).

Az ingatlan területét Zalaegerszeg Város Építési Szabályzata (ZÉSZ) K-k-2 jelű, különleges övezet rendeltetésű, a 3,5 tonnánál nem nagyobb önsúlyú járművek elhelyezésére szolgáló garázs vagy felszíni parkoló elhelyezésére szolgáló területként szabályozza. Az ingatlanra vonatkozó ZÉSZ-kivonat a pályázati felhívás mellékletét képezi.

A pályázatokat „Zalaegerszeg 4983/92 hrsz.” jeligével, zárt borítékban lehet benyújtani.

Az ingatlan induló ára bruttó 33.384.000,- Ft (26.286.614,- Ft + ÁFA) Ft.

Pályázati ajánlat

A pályázati ajánlatnak tartalmaznia kell:

- a pályázó nevét, címét

- a pályázat fajtájának megjelölését

- a pályázat tárgyának meghatározását, azonosító adatait

- a pályázati biztosíték befizetésének igazolását

- a hatályos ZÉSZ-nek megfelelő beépítési tervet

- a megajánlott ellenszolgáltatást, az ellenszolgáltatás teljesítésének módját, határidejét, az ellenszolgáltatással kapcsolatos, a pályázati kiírásban meghatározott kikötésekre és feltételekre vonatkozó elfogadó nyilatkozatot

- a vagyontárgy hasznosításának célját

- a pályázati kiírás feltételeinek elfogadására és az ellenszolgáltatás teljesítésére, valamint az ajánlattevő szervezet átláthatóságára vonatkozó cégszerűen aláírt nyilatkozatokat

- a pályázati kiírásban meghatározott egyéb adatot, okiratot

- a pályázati feltételekben részletezetten előírt dokumentumokat:

o 1:100 arányú építész vázlattervet, műszaki leírást, valamint egyéb szükségszerű részlet terveket az előírt tartalommal a tervező felelősségvállalási nyilatkozatával együtt,

o vevő írásbeli felelősségvállaló nyilatkozatát arra vonatkozóan, hogy amennyiben a beruházással érintett terep, domboldal építés közbeni megbontásából eredően, és a végleges kialakult terepállékonyság hiányából károk keletkeznek, azt teljes körűen megtéríti eladónak.

Pályázat beadásának határideje: 2024. március 7. (csütörtök) 1000 óra

Helye: ZMJV Polgármesteri Hivatal II. em. 212. szoba

8900 Zalaegerszeg, Kossuth u. 17-19.

Módja: Személyesen vagy postai úton

A pályázati hirdetmény teljes szövege a www.zalaegerszeg.hu internetes oldal „Hirdetmények, pályázatok” rovatában, az önkormányzat hivatalos honlapján megtekinthető.

A pályázattal kapcsolatosan érdeklődni, a helyszíni megtekintésre időpontot egyeztetni, illetve a pályázati ajánlatot benyújtani ZMJV Polgármesteri Hivatala Műszaki Osztálya (Zalaegerszeg, Kossuth u. 17-19. II. emelet) 212. sz. irodájában (Telefon: 92/502-129) lehet.

Zalaegerszeg, 2024. február 16.

Balaicz Zoltán

polgármester

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában