Február 14-ig szavazhatnak olvasóink zaol.hu oldalunkon

2024.02.09. 20:00

Döntse el Ön, ki legyen az Év embere Zalában!

Zaol.hu

A zaol.hu és a Zalai Hírlap keresi 2023 Év emberét. Ezúttal is olvasóink dönthetik el, hogy kik kapják a megtisztelő díjat.

Fotó: ZH

Zaol.hu hírportálunkon február 14-én, azaz jövő szerdán 10 óráig szavazhatnak kedves olvasóink az Év embere felhívásunk jelöltjeire. Mint arról többször olvashattak felületeinken, a zaol.hu és a Zalai Hírlap (hasonlóan az előző évi kezdeményezéshez) ezúttal is keresi az Év emberét Zala vármegyében: olvasóink a jelöltek 2023-as teljesítménye alapján dönthetnek voksaikkal a megtisztelő cím odaítéléséről. Hagyományosan nagy figyelmet fordítunk arra, hogy beszámoljunk a térségünkben élő és kiemelkedő teljesítményt nyújtó emberekről; az ő munkájukat szeretnénk még inkább elismerni, ezért hirdettük meg az Év embere szavazást. Különböző területekről 10 kiváló szakember fogadta el a jelöltséget, rájuk szavazhatnak olvasóink az evembere.zaol.hu online oldalon.

Az online szavazófelület (ahol a jelöltek rövid bemutatását, szakmai tevékenységük ismertetését, valamint a játékszabályokat is megtalálja a kedves olvasó) a zaol.hu hírportál főoldaláról is elérhető.

A szavazás február elsején indult és február 14-én 10 óráig tart. Egy jelöltre egy napon egy e-mail címről csak egy szavazatot adhatnak le, de több jelöltre is szavazhatnak olvasóink (a szavazási oldalon a szavazatszámok nem láthatók). A legtöbb szavazatot kapott jelölt nevét a szavazás lezárása után a zaol.hu-n és a Zalai Hírlapban is közzétesszük.

Az Év embere 2023 zalai jelöltjei: Bebes Bence séf, dr. Bussay Dorottya háziorvos-borász, Ecsedi Erzsébet színművész, dr. Galambos Ildikó vezető kutató, dr. Iglódi Endre ügyvéd, dr. Illyés Zoltán kutatóbiológus, Péntekné Vizkelety Márta református lelkész, Prokné Tirner Gyöngyi közművelődési szakember, dr. Riba Ádám kardiológus adjunktus, Tódor Szabolcs katolikus plébános. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában