Téltemető rendezvény a csáfordi városrészben

2024.02.18. 10:00

Bottal, seprűvel űzték el a telet

Téltemető rendezvényt tartottak a közelmúltban Zalaszentgrót csáfordi városrészében, amelyen gyerekek, felnőttek az erre alkalomra készített botokkal és seprűkkel kergették el a báránybőrbe bújt telet. Ez a program is Vargáné Szabó Henrietta önkormányzati képviselő vezetésével szerveződött a közösségi összefogás erősítésének szándékával.

Antal Lívia

Csáfordi módra űzték el a telet

Fotó: Antal Lívia

- A jókedv, a vidámság és a beszélgetések lehetőséget teremtenek arra, hogy generációk találkozzanak egymással. Rendezvényeink vonzóvá teszik a csáfordi városrészt a helyiek, a vidékiek és a lehetséges idetelepülők számára. A tapasztalatunk az, hogy egyre több látogató érkezik hozzánk a zalaszentgróti városrészekből, Csáford 40 kilométeres körzetéből, nyári programjaink pedig távolabbi települések lakóit is megszólította már. A Balaton közelsége is hatással van erre, hiszen többen nyaralásuk idején választják rendezvényeinket.

Olyan közösség erősödött meg a faluban, ahol mindenki megtalálja a feladatát, önként és szívvel-lélekkel segítik, támogatják az események létrejöttét, akár a megvalósulást, akár az anyagi támogatást tekintve. Igazi vendégszeretettel találkozhatnak, és szép emlékekkel búcsúzhatnak az ide látogatók, mondta el a képviselő a csáfordi rendezvények népszerűségének titkáról.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában