Gyertyafényes vacsora és jókedv

2024.02.11. 15:00

Báloztak a Kölcsey-gimnáziumban

Mintegy háromszáz vendéget láttak vendégül pénteken este a Zalaegerszegi Kölcsey Ferenc Gimnázium alapítványi bálján, ahol a résztvevőket Vigh László országgyűlési képviselő, miniszteri biztos, Kajári Attila tankerületi igazgató, Böjte Sándor Zsolt településrészi önkormányzati képviselő és Makovecz Tamás igazgató köszöntötte.

Mozsár Eszter

Gyertyafényes vacsora, háromszáz vendéggel.

Fotó: ZH

Vigh László beszédében megemlítette, a kormány betartotta a szavát, ugyanis 32 százalékos béremelést kaptak a tanárok. Kitért továbbá arra, hogy a pedagógusok nélkülözhetetlen munkája mellett fontos a szülői példamutatás.

Fotó: ZH

Az esten a Takács családi együttes zenélt. Érdekesség, hogy a szülők és két gyermekük ebben az iskolában végzett, a legkisebb pedig most nyolcadik évfolyamos. Az esten fellépett még az ifjú zenész tehetség, Sárközi Roland, a 12. A. osztályosok pedig szalagavató táncukat mutatták be.

Az est folyamán a Takács család is színpadra lépett
Fotó: ZH

A bál bevételét eszközfejlesztésekre, diákönkormányzati programokra, versenyek jutalmazására, tanulói ösztöndíjakra költik. Az est folyamán a zenét a Gásza Party Music - Gaál Szabolcs szolgáltatta.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában