Március 3-án 10 óráig tart a szavazás

2024.02.27. 19:30

Az Év sportolója 2023: még várjuk olvasóink voksait

Zaol.hu hírportálunkon március 3-án délelőtt 10 óráig zajlik az Év sportolója 2023 szavazás. Voksoljon Ön is!

Zaol.hu

Zaol.hu hírportálunkon március 3-án délelőtt 10 óráig zajlik az Év sportolója 2023 szavazás.

Forrás: Illusztráció / Shutterstock

Fotó: Michal Sanca

Vármegyénk bővelkedik kiváló csapatokban és kitűnő versenyzőkben, akiknek számos örömteli pillanatot köszönhettünk az elmúlt évben is. Az ő teljesítményük elismerésére hirdettük meg az Év sportolója 2023 szavazást.

A voksolás február 19-én indult, és március 3-án 10 óráig dönthetnek olvasóink arról, hogy ki álljon fel a képzeletbeli dobogó legfelső fokára.

 Négy kategóriában – az év női sportolója, az év férfi sportolója, az év női csapata, az év férficsapata – keressük a legjobbakat.

A zaol.hu oldalon zajló online szavazás során egy jelöltre egy napon egy e-mail címről csak egy szavazatot adhatnak le, de több jelöltre is szavazhatnak. A szavazási oldalon a szavazatszámok nem láthatók. A legtöbb szavazatot kapott jelölt nevét a szavazás lezárását követő napon a zaol.hu oldalon és a Zalai Hírlapban is közzétesszük.

Az Év sportolója 2023 zalai jelöltjei:

Az év női sportolója kategória: Bruchner Regina, László Kata , Major Veronika, Muszil Ágnes, Nagy Napsugár.

Az év férfi sportolója kategória: Bedi Bence, Kakuk Levente, Kurucz Levente, Mátéffy Gábor, Somogyi Péter.

Az év női csapata kategória: FC Nagykanizsa női labdarúgócsapat, Kanizsa Sörgyár SE női asztalitenisz-csapat, ZTE FC női labdarúgócsapat, ZTE NKK női kosárlabdacsapat, ZTE-ZÁÉV TK női tekecsapat.

Az év férficsapata kategória: FC Nagykanizsa férfi-labdarúgócsapat, Tuxera Aquaprofit NSK sakkcsapat, Zalakerámia ZTE KK férfi-kosárlabdacsapat, ZTE FC férfi-labdarúgócsapat, ZTK-FMVas férfitekecsapat.

Szavazzon Ön is ITT!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában