Családi mulatság

2024.02.13. 10:30

A Pannon Várszínház jövő évadjában komédia és musical is szerepel

Többek között a Valahol Európában című darab is utoljára lesz látható Veszprémben, de számos premier-előadással is várják a közönséget.

Zaol.hu

Valahol Európában

Forrás: likebalaton.hu

– Négy komédiát és egy családi musicalt állít színpadra a veszprémi Pannon Várszínház a 2024/2025-ös évadban – jelentette be Vándorfi László, a színház igazgatója a bakonyi vármegyeszékhelyen.

Az évadot Hrutka Róbert, Kovács Dominik és Kovács Viktor: Pablo és Picasso, avagy az állatok karneválja című családi musicaljével indítják amelyet elsőként a Pannon Várszínházban láthat a közönség.

Örkény István- és Molnár Ferenc-darabot is bemutatnak

Veszprémben állítják színpadra elsőként Peter Quilter: Bestseller című komédiájának háromszereplős változatát, Örkény István halálának 45. évfordulója alkalmából pedig a szerző Kulcskeresők című komédiáját mutatják be.

A Jászai Mari feltámasztása című, Marton László által jegyzett komédiát is műsorra tűzik. Középpontjában egy színjátszó szakkört vezető tanárnő áll, aki a darab során egyre inkább azonosul Jászai Marival, különösen Médeia-alakításával. Az évad Molnár Ferenc: Játék a kastélyban című komédiájával zárul – írja a likebalaton.hu.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában