Megnevezte a Fidesz a polgármesterjelöltjeit

2024.02.25. 09:31

A nyugat-balatoni térségben Manninger Jenő, Novák Ferenc és Vértesaljai László indulhat

A Fidesz helyi csoportjai azt javasolják, a párt Keszthelyen Manninger Jenőt, Hévízen Vértesaljai Lászlót, Zalakaroson pedig Novák Ferencet indítsa polgármesterjelöltként a júniusi helyhatósági választáson.

Péter B. Árpád

A helyi csoportok azt javasolják, Zalakaroson Novák Ferenc, Hévízen Vértesaljai László, Keszthelyen pedig Manninger Jenő legyen a párt polgármesterjelöltje, képünkön balról Nagy Bálint

Fotó: Halász Gábor

Ezt jelentette be Nagy Bálint államtitkár, országgyűlési képviselő, a Fidesz zalai 2. számú választókerületének elnöke, hozzátéve: minderről a végső, hivatalos döntés néhány napon belül megszületik. A politikus hangsúlyozta, olyan jelölteket ajánlanak a választók figyelmébe, akik alkalmasak saját településük irányítására, s képesek együttműködésben és összefogásban dolgozni a sikerért.

Nagy Bálint kiemelte: „nehéz időszak van mögöttünk, amely próbára tette falvainkat és városainkat, ám a legtöbb helyen jól helyt álltak a településvezetők, és fontos hogy a közös térségi munka a jövőben is folytatódjon”.

Manninger Jenő korábban országgyűlési képviselőként, most pedig Keszthely polgármestereként, Novák Ferenc több ciklus óta Zalakaros első embereként dolgozik, Vértesaljai László pedig jelenleg a Magyar Máltai Szeretetszolgálat országos gazdaságfejlesztési programjának szakmai vezetője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában