A Violkonyha nyerte meg az internetes szavazást

2024.01.08. 17:30

Áfonyás vörösbor lett az Egerszegi advent legfinomabb forralt bora

Az interneten beküldött szavazatok alapján idén is a Violkonyha nyerte el Az év legfinomabb forralt bora címet, amit ezúttal áfonyával ízesített vörösborként ismerhettek meg az érdeklődők a zalaegerszegi adventi vásárban. A nyertesnek járó oklevelet a városházán adta át Balaicz Zoltán polgármester Viola Kittinek.

Antal Lívia

Balaicz Zoltán és Viola Kitti az Egerszegi advent legfinomabb forralt bora oklevéllel

Fotó: Antal Lívia

A polgármester felidézte, hogy elsőként Az év vendéglátóhelye internetes közönségszavazást hirdették meg, amit később étterem, valamint kávézó, cukrászda kategóriákra választottak szét. Ezt követte 2016-ban szintén a városmarketing iroda javaslatára az Egerszegi advent legfinomabb forralt bora verseny, amelyre most 514 voks érkezett. A legtöbb ismét a Violkonyhára. Mögötte a sorrend: Piknik, Tütü Gasztró Busz, Mimosa Lounge és a Robinson étterem.

Tavalyelőtt az epres, idén az áfonyás ízesítésű aratott nagy sikert a vendégek körében. A szekszárdi vörösborból és rozéból készített forralt bornak volt is keletje, mert az előbbiből 350 liter, míg az utóbbiból 250 liter fogyott el az adventi vásárban, mondta el Viola Kitti, a Violka Family Kft. ügyvezetője.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában