Adománygyűjtő civil piknik

2023.12.07. 16:00

Zalai civil szervezetek kárpátaljai óvodának gyűjtenek

A Zala Vármegyei Civil Központ csütörtökön adománygyűjtő piknikre, beszélgetésre várta mindazokat, akik a viski (ukrajnai, kárpátaljai) Mustármag Óvoda számára ajánlanak fel tartós élelmiszert, tisztítószereket, játékokat.

Arany Horváth Zsuzsa

Horváth Rita, a zalaegerszegi Rendért Zalai Közbiztonsági és Polgárőr Egyesület vezetője, Sándor Dénes és felesége, Kati az egyesület által hozott tisztítószerekkel

Fotó: Arany Horváth Zsuzsa

Horváth Rita, a központ vezetője elmondta, a tavalyi gyűjtés eredményeképpen 1 tonna adományt tudtak Kárpátaljára juttatni, idén is hasonló mennyiségre számítanak. A csütörtöki találkozón elhangzott, a korábban 100 fős óvoda jelenleg 40 kisgyereket nevel, számukra még karácsony előtt szeretnék eljuttatni a közös zalai csomagot. Tájékoztatták a partnerszervezeteket, a tartós élelmiszerek közül lisztre, cukorra, rizsre, étolajra kevésbé van szükség, mivel ezek odaát olcsóbbak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában