Helyi közélet

2023.12.25. 11:01

Villámdiéta az ünnepek alatt felszedett plusz kilók ellen

Ha kissé szűkösnek bizonyult a karácsonyi ünneplőruhánk, akkor az alábbi zsírgyilkos falatok rendszeres fogyasztásával gyorsan és viszonylag fájdalommentesen gondoskodhatunk arról, hogy ne kelljen feszengenünk a fa mellett állva!

Zaol.hu

ÉDESBURGONYA

Kiváló rostforrás, így serkenti az emésztést, mely segít elérni fogyási céljaidat. Ezenfelül olyan anyagokat tartalmaz, melyek segítenek szabályozni a vércukorszintet, így kevésbé fogsz cukros desszertekre vágyni. Köretnek vagy csipsznek elkészítve is tökéletes!

FAHÉJ

Ezekben a hetekben gyakori szereplő a konyhában ez az illatos fűszer. Használd a szokásosnál is bátrabban és gyakrabban, mert amellett, hogy finom és télies, fokozza az anyagcserét, és jó hatással van a vércukorszintre is. Egy-egy bögre fahéjas tejjel például szédítő tempóban olvadnak a kilók!

PULYKA

A sovány, fehér hús tökéletes diétás étel, különösen a bőr nélküli mellhús. Remek fehérjeforrás, hasznos a zsírégetésben, fellendíti az anyagcserét, a téli évszakban pedig az egyik legalapvetőbb ételek egyike – itt találsz is jópár ínycsiklandó receptet!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában