Diákoknak

2023.12.26. 19:00

Van ilyen útleveled? Ingyen vonatozhatsz vele

A téli szünetben is díjmentesen utazhatnak az alsó tagozatos diákok a MÁV-START, a GYSEV és a Volánbusz járatain a világoszöld Kajla útlevelükkel.

Zaol.hu

Fotó: Fehér Márk

Érdemes kihasználni ezt az előnyös lehetőséget akár a rokonsághoz utazik a család az ünnepek alatt, akár belföldi kirándulást szervez a több mint kéthetes szünidőben.

A „Hol vagy, Kajla?” program keretében a 2023-as iskolai – tavaszi, nyár és őszi – szünetekben összesen már közel 180 ezer utazás történt MÁV-VOLÁN-csoport járatain valamely Kajla termék felhasználásával. Idén ősszel minden alsó tagozatos gyermek új, világoszöld Kajla útlevelet kapott, amivel díjmentesen utazhat a MÁV-START, a GYSEV és a Volánbusz belföldi, helyközi járatain a téli szünetben is. Érdemes lesz kihasználni a Kajla program által kínált kedvezményes lehetőségeket és a közösségi közlekedést választani az utazásokhoz.

Péntektől, december 22-től egészen január 7-ig használhatják a kisiskolások a Kajla útlevelüket, mellyel díjmentesen utazhatnak belföldön, minden helyjegy és felár nélküli vonat- és buszjáraton. Ehhez a világoszöld Kajla útlevél mellett a diákigazolványra vagy személyazonosító igazolványra van szükségük, amivel kiváltható a MÁV-START, a Volánbusz és a GYSEV járataira érvényes Kajla jegy.

A teljes cikket a likebalaton.hu-n találja.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában