Év végi vacsorával egybekötött rendezvényt tartottak

2023.12.09. 09:30

Negyven éves hagyományt ápol a Szépkorúak Civil Szervezete

Lentiben a klub kerek évfordulós tagjait köszöntötték pénteken a Szépkorúak Civil Szervezete év végi vacsorával egybekötött rendezvényén, ahol közel 50-en vettek részt.

Korosa Titanilla

Balról Horváth László, középen Barta Ödönné a vármegye zászlóval, jobbra hátul Drávecz Gyula a kerek évfordulósokkal.

Fotó: Korosa Titanilla

Barta Ödönné, a társaság vezetője elmondta, hogy közel 4 évtizedes hagyomány már a köszöntés, még akkor indították el, mikor a Fegyveres Erők és Testületek Nyugállományúak Klubjaként működtek.

-Azóta is minden évben megköszöntjük tagjainkat, a 65, 70, 75, 80 éveseket, illetve az idősebbeket, de idén 80 esztendősek a legidősebb ünnepeltek, összesen pedig 12 főt köszöntöttünk – mondta.

A rendezvényen jelen volt Horváth László a város polgármestere és Drávecz Gyula alpolgármester is. Horváth László köszöntötte először a megjelenteket és beszámolt a klub tagságának a település idei eredményeiről és a jövőbeni tervekről, majd az alpolgármesterrel és a klubvezetővel közösen adták át a kerek évfordulós tagoknak az oklevelet és az ajándékot.

Horváth László számolt be a város aktuális ügyeiről a tagságnak

Barta Ödönné arról is beszélt, hogy aktívan telt az év, ellátogatott a tagság Pécsre és Somogyvámosba a Krisna-völgybe, a jól sikerült utazás mellett klubdélutánokat tartottak, illetve részt vettek Lentiben az Őszi fesztivál főzőversenyén is. A klub taglétszáma 63 fő, idén 6 fővel bővültek. A jövő évet is hasonlóan tervezik, mint az ideit, a foglalkozások mellett lesznek kirándulások, a klub vezetése igyekszik megteremteni a lehetőséget a jó hangulatú, tartalmas együttlétekre. A következő nagyobb rendezvényük a farsangi összejövetel lesz 2024-ben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában