A lakók hetek óta készültek a műsorral

2023.12.12. 14:30

Karácsonyi ünnepség a zalaegerszegi Idősek Otthonában

Meghitt, régi karácsonyok, adventi vásárok hangulatát idézték meg Zalaegerszegen kedden délelőtt az Idősek Otthonában is, ahol a visszaemlékezések, jelenetek mellett klasszikus karácsonyi dalok csendültek fel a helyi kórus jóvoltából.

Mozsár Eszter

Horváth József (balra), Tatai Benita, az otthon dolgozója és Kövécs Mária az adventi vásári jelenetben

Fotó: Pezzetta Umberto

A rendezvényen Balaicz Zoltán polgármester és Bali Zoltán alpolgármester, a településrész önkormányzati képviselője köszöntötte az ott élőket és a dolgozókat, megköszönve mindazt a tevékeny életet, amit a városért tettek.

Böröczné Bokronyi Edina intézményvezető érdeklődésünkre elmondta, jelenleg mintegy 60 kolléga 95 lakóról gondoskodik. Mint mondta, a karácsony mindig fontos és kiemelt számukra, az adventi időszakban már hetek óta izgatottan készülnek a szépkorúak és a gondozók az előadásra, miközben ünnepi díszbe öltöztetik környezetüket. Mindig hálásak az önkormányzat ajándékáért, idén egy gyógyszerelő kocsit és hajszárítókat kaptak karácsonyra.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában