Fantasztikus kezdeményezés

2023.12.10. 18:30

Ingyenes autómosás jár, ha segíted az állatmenhely lakóit - jótékonysági esemény az állatokért

Józsa Zsuzsa

Nem mindennapi jótékonysági eseményt tett közzé a Lux autókozmetika közösségi oldalán: december 11 és 15 között ingyenes autómosással lepik meg azokat, akik visznek nekik bármit, amire a Bogáncs Állatmenhely lakóinak szüksége lehet:

"Kedves Állatbarátok!

Szeretettel invitálunk benneteket egy különleges eseményre, ahol a szeretetteljes gesztusok és a segítség összekapcsolódnak! Támogassátok a Bogáncs Állatmenhelyet a részvétellel egy autómosó jótékonysági eseményen!

Autótokat DECEMBER 11-15.-ig cserébe ingyen mossuk le, hozzátok be hozzánk mindazt, amire a kis védenceknek szükségük van. Legyen az állateledel, takaró, játék vagy bármilyen egyéb hasznos eszköz, minden apró gesztus számít.

Az esemény nem csupán egy autómosásról szól, hanem közösségünk erejéről, amely összefogva segít a rászoruló állatokon. A résztvevők nem csak tisztább autóval távoznak majd, hanem a jó cselekedetek örömével is gazdagodnak.

Reméljük ez idő alatt is sokan látogattok meg minket, kérjük szíves türelmetek ha jöttök és várnotok kell. Mindenki sorra fog kerülni!

Közösen tehetünk az állatok boldogabb életéért!" - írják facebook oldalukon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában