A szeretet gesztusa, a hála jegyében

2023.12.20. 07:30

Idén is szaloncukrot kaptak a keszthelyi állományok tagjai

Megköszönték Keszthely orvosainak, ápolóinak, mentőnek, rendőreinek és tűzoltóinak egész éves munkáját. Az önkormányzat és a Lissé Édességgyár jóvoltából mindenki egy-egy doboz szaloncukrot kapott ajándékba.

Péter B. Árpád

A kórház és a mentők munkatársainak is megköszönte áldozatos munkáját Manninger Jenő (balról), Rácsai Marianna és Horváth Tamás

Fotó: Belovári András

Manninger Jenő polgármester és Horváth Tamás önkormányzati képviselő Rácsai Marianna kereskedelmi igazgató társaságában kereste fel a szolgálatban lévőket, s összesen 908 doboz szaloncukrot osztott szét az állományok tagjai között.

Rácsai Marianna úgy fogalmazott, ez a legkevesebb, amit megtehetnek azokért, akik az év összes napján szolgálatot teljesítenek – a város és az itt élők érdekében. Szerinte ez a gesztus a legkevesebb, amit egy helyi vállalkozás „cserébe” adhat a szeretet ünnepének közeledtével.

A katasztrófavédelem munkatársait is köszöntötte Horváth Tamás, Rácsai Marianna és Manninger Jenő, mellettük Laczikó Károly ezredes, kirendeltségvezető
Fotó: Belovári András

Manninger Jenő azt mondta, e szervezetek munkája a legfontosabb a Keszthelyen élők számára, s az itt lakók elégedettek azzal.

– Azt tapasztaljuk, hogy az emberek hálásak azért, hogy az itt dolgozók vigyáznak ránk. A mentők, a katasztrófavédelem, a kórház és a rendőrség tevékenysége kiemelt fontosságú, a mi hálánk apró jele pedig e figyelmesség – szögezte le a városvezető.

A szolgálatok vezetői arról is beszéltek, jóleső érzés, hogy elismerik és értékelik a munkájukat, ami azt is jelzi számukra, van kiért és miért dolgozniuk. Dr. Farsang Boglárka, Keszthely rendőrkapitánya kijelentette: büszkék arra, hogy ők azok, akik a várost és térségét óvhatják és garantálhatják a biztonságát.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában