Kirner Zoltán: Miért járjunk szentmisére?

2023.11.07. 13:00

Nehéz kérdések, világos válaszok - online

Varga Lívia

Kirner Zoltán atya lesz a sorozat következő előadója

Fotó: Cseh Gábor/Vas Népe

November 15-én, szerdán 18 órától folytatódik a Szombathelyi Egyházmegye Pasztorális Irodájának online előadássorozata aktuális hit- és társadalmi kérdésekről. Akkor Kirner Zoltán korábbi becsehelyi, jelenleg kőszegi plébános Miért járjunk szentmisére? című előadását hallgathatják meg az érdeklődők.

A négy előadásból álló sorozat első etapjaként még októberben Rend a lélekben, lélek a rendben - A vallás szerepe a mentális egészségben címmel Ritter Andrea tanácsadó szakpszichológus tartott előadást, amely ide kattintva meghallgatható.                       

December 6-án, szerdán 18 órától Mitől csodák a csodák? - Hol a különbség hit és hiszékenység, emberi és isteni gondolkodás között? címmel Kovács Gergely okleveles posztulátor, a Mindszenty Alapítvány vezetője szól a hallgatósághoz. Január 17-én, ugyancsak 18 órától pedig a zalaegerszegi dr. Marx Gyula orvos, diakónus kéri a figyelmet Ez a törzsanyag - Bioetikáról az igazság fényében... című témájával.

Az előadásokhoz a Microsoft Teams felületén lehet csatlakozni. A részvétel regisztrációhoz kötött. Aki valamelyik korábbi online előadásra regisztrált, automatikusan megkapja a következő előadások csatlakozási linkjét. Aki ezután szeretne regisztrálni, részvételi szándékát jelezze a [email protected] címen.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában